Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Međunarodna policijska agencija Interpol objavila je da je ciparska policija uhitila pripadnika transnacionalne bande kradljivaca dragulja koji su izveli neke veoma velike pljačke diljem svijeta i već su prozvani Pink Panterima.


Po podacima Interpola, 41-godišnji Crnogorac Rifat Hadžiahmetović uhićen je kad je s lažnom putovnicom ulazio u Cipar. Sumnja se da je Hadžiahmetović sudjelovao u pljački na španjolskom otoku Tenerifeu. Pink Panteri su, sumnja policija, izveli i velike pljačke u Bahrainu, Japanu, Španjolskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Vezani članci Policijski službenik 01, ilustracija Policija objavila detalje incidenta u Splitu: Mladić koji je ukrao noževe iz trgovine i mahao njima po ulici danas na sudu Španjolski policajci U Španjolskoj pala banda lopova s hrvatskim putovnicama: Jedna od uhićenih u odjeći je skrivala luksuzne satove i nakit

U petak je Hadžiahmetović bio pred ciparskim sucem, u pritvoru ostaje do 31. ožujka, a očekuje se njegovo izručenje Španjolskoj, priopćila je policija.