Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje su granice?

Muškarac ušao u finale izbora ljepote za žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internet danas osim što pruža mogućnosti bezgranične komunikacije, može otvoriti i prostor za manipulaciju te razne oblike zlouporabe.

U Rusiji je tako organizirano natjecanje u ljepoti pod imenom 'Virtualna miss Yakutie' na koje su se djevojke prijavljivale putem interneta.

Pročitajte i ovo Provjereno: Opsjednutost ljepotom Borba protiv nerealnih slika žena Ne šminkaju se, ne skrivaju sijede i puštaju dlake: "Shvatila sam da sve to zapravo radim zbog drugih" BiH parlament , Ilustracija ZA LISTOPAD Raspisani izbori u BiH: Protiv te odluke glasao samo jedan član od hrvatskih članova izbornog povjerenstva

Angela Adamova poslala je svoju fotografiju, a organizatori su je odmah uvrstili u online glasovanje. Posjetitelji su zatim odabirali najljepše djevojke, a na kraju natjecanja Angela je uspjela sakupiti 369 bodova te se našla među 10 finalistica.

No nedugo zatim, na površinu je isplivala činjenica da je sexy Angela zapravo 25-godišnji rus Oleg Gončarov. Mladić je očito imao bizaran smisao za humor.

Kada je otkriven pravi spol finalistice Angela je diskvalificirana.

Kasnije se ispostavilo da se Oleg samo želio našaliti. Zamolio je prijatelja stilista da ga odjene i našminka kao ženu nakon čega je svoju novu pojavu ovjekovječio fotografijom.

Oleg je u opisu svog alter ega Angele napisao: 'Jednostavna djevojka koja pokušava živjeti sretno te usrećiti ljude koji je okružuju. Dajte mi svoj glas i neću vas razočarati.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene