Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U kontejneru Crvenog križa punom odjeće pronađeno je mrtvo novorođenče. Navodno je bebu, rođenu prije sedam dana, ondje bacila majka za kojom traga njemačka policija.


Majka je sina, piše Bild, stavila u torbu i bacila među odjeću i cipele koji su se nalazili u kontejneru Crvenog križa u njemačkom Wilmersdorfu. Mrtvo novorođenče pronašla je djelatnica Crvenog križa, 37-godišnja Rene G. kada je išla isprazniti natrpan kontejner. Iz jedne je torbe ispao svežanj iz kojeg je virila bebina glava.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) - 2 Policija objavila detalje: Preminulo novorođenče bezuspješno reanimirano Otac bacio novorođenu bebu u kontejner (Screenshot: YouTube) Uznemirujuća snimka: Otac bacio novorođenu bebu u kontejner

'Prvo sam mislila da je to lutka. Ali, nije mi trebalo puno da shvatim da u rukama držim mrtvu bebu. Bila sam šokirana', rekla je Rene. Obdukcija je pokazala da je dijete rođeno zdravo prije tjedan dana te da je živjelo samo nekoliko sati, a zatim je ubijeno.