Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva napada u dva dana

Morski pas mu skoro otkinuo nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što se zove kao pisac jednih od najstrašnijih horor priča, 51-godišnji Stephen King i doživio je i pravu horor priču.

Mid Stephen King doslovno je gledao smrti u oči. Morski pas napao ga je dok je surfao u moru u blizini svoje kuće. 'Trenutno sam zasigurno najsretniji čovjek na dvije noge', rekao je King nakon što je prošao s lakšim ozlijedama. 'U trenutku kada sam se popeo na dasku osjetio sam udarac sa strane i doslovno sam odletio u zrak', opisuje King.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Australiji Novi napad na plaži: Morski pas ženu ugrizao za glavu Velika bijela psina Južna Australija Stravičan napad morskog psa, tijelo 55-godišnjaka još traže: "Psina je imala četiri metra"

King je iz malenog obalnog mjesta od kojih 170 stanovnika s jugoistoka Australije, Angourie. Kaže da u 22 godine ondje nikada nije vidio morskog psa.

>> Jezivo: Bliski susret ronioca s morskim psom

No stručnjaci upozoravaju da se u ovo doba godine opasne vrste morskih pasa uvijek približavaju obali. Ipak, 51-gopdišnji Australac kaže da jedva čeka opet surfati. Ovo je drugi napad morskog psa u svega dva dana. Na sreću, također s lakšim ozlijedama prošao je i tinejdžer iz Sydneya.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene