Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baka osmorki

'Moja je kćer rađala jer je željela još jednu curicu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baka osmorki rekla je kako se njezina kćer nadala ‘samo još jednoj curici’ te se zato podvrgla umjetnoj oplodnji. Razvedena Nadya Suleman već ima šestero djece.

‘Odlučila je zatrudnjeti opet nadajući se da će imati samo još jednu djevojčicu. I pogledajte što se dogodilo. Osmorke. Dragi Bože’, rekla je njezina majka Angela Suleman u Los Angelesu. Sva su djeca začeta umjetnom oplodnjim. ‘Više nema smrznutih embrija, sada je gotovo’, kaže Angela koja baš i ne odobrava postupke svoje kćeri. Osmorke će ostati u bolnici još dva mjeseca, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Majka osmorki 'U svijetu ima mentalno poremećenih ljudi' Slika nije dostupna Otac ostao bez riječi Pokazala osmorke, otac zanijemio

>> VIDEO: Kuća u kojoj će živjeti novorođene osmorke

>> Majka osmorki već ima šestero djece!

>> VIDEO: U Kaliforniji rođene osmorke

Šest dječaka i dvije djevojčice rođene su u pet minuta carskim rezom u bolnici Bellflower. Rođeni su devet tjedana prerano. Trenutačno svi osim jednog dišu samostalno, a za svako se dijete brinu po dvije medicinske sestre. Ovo je drugi slučaj rođenja osmorki na sijetu. 1998. godine u Teksasu je Amerikanka nigerijskog porijekla rodila osmorke, ali je jedno dijete umrlo tjedan dana nakon poroda. Sedmero druge djece prošlog je mjeseca navršilo deset godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene