Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobili sina

Moderna obitelj: Oba ljubavnika prisustvovala porodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jaiya Ma živjela je s dečkom, 49-godišnjim Jonom Hanauerom šest godina kada ju je tražio da si nađe ljubavnika.

Nekoliko tjedana, kasnije 34-godišnja Jaiya upoznala je 44-godišnjeg Iana Fergusona i godinu dana nakon toga s njim ostala trudna. Ian se doselio u kuću Jaiye i Jona, te su oba muškarca bila prisutna tijekom poroda u vodi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Tim hitne pomoći s majkom i djetetom sretna vijest iz Istre Trudnica nije stigla do bolnice, ekipu hitne dočekao divan prizor: "Bilo je posebno emotivno, super su to napravili"

Sada njih troje žive zajedno u Kaliforniji i zajedno odgajaju dvogodišnjeg Eamona. 'Ja sam sretna. Imam dva predivna muškarca koja se brinu o meni i Eamona. To što uz sebe ima tri roditelja čini njegov život još boljim, i svi govore o tome koliko je Eamon napredan', rekla se seksologinja Jaiya.

Kada je upoznala Jona, Jaya je bila zaručena za drugog muškarca, koji nije želio sudjelovati u poligamiji, pa je s njim prekinula. Uskoro su Jon i Jaya počeli zajedno živjeti i raditi, pomažući parovima da poboljšaju svoj seksualni život.

'Imali smo otvorenu vezu i zaista smo bili iskreni i sve govorili jedno drugom. 2007. godine sam upoznala muškarca koji je bio mnogo mlađi od mene i s njim započela vezu. U nekom trenutku on je počeo živjeti s nama', rekla je Jaya te ispričala kako je on iznevjerio njezino povjerenje kada je spavao s prijateljicom prije nego je Jaiya na to pristala.

'Bio sam shrvan, i osjećao sam se krivim jer sam je trebao zaštititi. Taj je momak bio manipulator. Zbog toga sam se povukao u sebe i rekao Jaiyji da treba viđati druge ljude', ispričao je Jon.

Jayja je tako i učinila te upoznala Iana. Ubrzo su oboje izrazili želju za djetetom, a godinu dana nakon toga dobili su dječaka Eamona. 'Već sam razgovarala o djetetu s Jonom, ali on se nije osjećao spremnim', rekla je Jaiya.

Jon je ispričao kako mu u početku nije bilo lako i nije bio siguran da je to dobar put, ali kada je Jaiya imala jutarnje mučnine on se brinuo o njoj i zbližili su se još više. Rođenje djeteta dočekali su zajedno, oba Jaiyina muškarca prisustvovala su porodu. 'Kada se rodio Eamon, Jon je prerezao pupčanu vrpcu', ispričala je Jaiyja te dodala da ih je to iskustvo još više zbližilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene