Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušali se spustiti gumenim čamcem

Mladić poginuo u Sarajevu pri prevrtanju čamca na Miljacki

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan mladić poginuo je a drugi je ozljeđen u bizarnoj nesreći koja se u subotu dogodila u Sarajevu kada su se gumenim čamcem pokušali spustiti niz nabujalu Miljacku.

Mali čamac s veslima prevrnuo se na kaskadi kod Vijećnice, pri čemu su mladići upali u vir koji ih je povukao na dno rijeke.

U pomoć su im odmah priskočila dvojica policajaca no uspjeli su spasiti samo Emira Murgu (26) dok je Adnan Čatić izvučen bez vitalnih znakova života.

Iz sarajevskog kliničkog centra tijekom večeri je potvrđeno kako je ozljeđeni mladić u stabilnom stanju a liječnička je pomoć pružena i policajcima koji su pretrpjeli šok usljed pothlađenosti.

Zbog kiša koje padaju već danima vodostaj Miljacke je neuobičajeno visok no ta rijeka zbog loše kvalitete vode nikada nije bila mjesto gdje bi se netko bavio vodenim sportovima. (Hina)

Pročitajte i ovo Učenici se oprostili od ubijenog Farisa Pendeka Tragedija u Sarajevu Učenici se oprostili od ubijenog prijatelja Farisa, objavili njegove posljednje riječi koje slamaju srce Dvojica muškaraca nestala u Miljacki (Foto: Avaz) Brojne ekipe na terenu Drama u Sarajevu: Muškarcu pozlilo i pao u Miljacku, konobar iz kafića skočio za njim...

Dramatičnu fotogaleriju možete pogledati na Klix.ba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene