Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgođeno vjenčanje

Mladenku skoro ubio svadbeni konj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka Sophie Clarke vjenčanje iz snova planirala je tri godine, a bio je potreban samo jedan trenutak da ono postane vjenčanje kao iz kakvog horor filma.

Konj koji je vukao kočiju u kojoj je 29-godišnja Sophie s ocem Bobom krenula u crkvu na vjenčanje odjednom je postao nemiran, zbacio je kočijaša i njegovog asistenta te mahnito počeo trčati po cesti Eveshama, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Policija na autocesti zaustavila muškarca koji je pod utjecajem alkohola jahao konja Još uvijek nosio bocu Nije vozio, ali je jahao pod utjecajem alkohola: Policija na autocesti zatekla nesvakidašnji prizor Zlostavljanje konja Uznemirujuća snimka Užas kod Karlovca: Brutalno premlaćivali konja, a svoje iživljavanje prenosili uživo na Facebooku

Životinja je u jednom trenutku udarila u kombi, a Sophie je pala iz kočije i visjela blizu kotača. U kočiju ju je vratio otac.

U strahu da će oboje poginuti, Bob je gurnuo svoju kćer s kočije koju je konj vukao brzinom od 50-ak kilometara na sat, a zatim je i sam iskočio van. Sophie je pala na glavu i dobila potres mozga. Ubrzo je prevezena u bolnicu na nosilima.

‘Čekao sam u crkvi kada je jedan moj prijatelj dotrčao i rekao da se nešto strašno dogodilo Sophie. Kada smo ondje stigli, ležala je na cesti, sva krvava, a pokraj nje su bili djelatnici hitne pomoći. Govorili su joj da se ne pomiče’, ispričao je 36-godišnji Sophiejin zaručnik Karl Woods.

‘Nešto je preplašilo konja. Pomislili smo da ćemo umrijeti jer nas je vozio prema pružnom prijelazu. Tata i ja smo se zagrlili jer smo mislili da nam se bliži kraj. Jedan je vozač učinio sve kako bi usporio konja te je stao ispred njega, ali to nije pomoglo.

Umjesto toga, konj se zaletio u kombi ispred sebe i ja sam ispala. Kada sam otvorila oči vidjela sam kotač kočije samo nekoliko centimetara udaljen od moga lica. Visjela sam s kočije, ali na sreću tata me pridržao i nekako me vratio, ali kada je vidio da se približavamo zavoju znao je da moramo iskočiti iz kočije te me odlučio gurnuti van. Udarila sam o pod i od tada mi je sve nekako mutno’, ispričala je Sophie.

‘Provela sam tri godine planirajući ceremoniju, čak sam i ručno izradila pozivnice. Ali, ništa od toga mi se sada ne čini važno. Samo mi je drago što sam živa’, dodala je Sophie.

Vozač i njegov asistent prošli su s lakšim ozlijedama, dok je konj pronađen kako pase travu u obližnjem polju.

Par je vjenčanje odgodio za siječanj. ‘Ovo mi je iskustvo promijenilo život’,  zaključila je Sophie.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene