Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srušio se na tribini

Ministar kolabirao dok je držao govor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki ministar pravosuđa, 67-godišnji Michael Mukasey srušio se i onesvijestio dok je držao govor na jednoj političkoj tribini u Washingtonu, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu, objavili su američki mediji citirajući izjavu ministrovog pomoćnika.

Ministar Mukasey prebačen je bez svijesti u Sveučilišnu bolnicu George Washington, iz koje još nema informacija o njegovom stanju, izvijestila je u kasnim večernjim vijestima TV postaja ABC News.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica i Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV - 1 Malenica za Dnevnik Nove TV Što misli o nezapamćenom potezu ustavnih sudaca i ima li Vlada povjerenje u europske tužitelje? "Ne vidim u čemu je problem što je Frka-Petešić pisao DORH-u" Ivan Turudić, sudac Visokog kaznenog suda Ministar najavljuje promjene Suci za koje SOA utvrdi da su sigurnosni problem i dalje - rade: "Mogu biti na odjelima gdje se odlučuje o stotinama milijuna kuna"

Pomoćnik ministra Kevin O'Connor izjavio je da je Mukasey držao govor na skupu Federalističkog društva u hotelu u Washingtonu, 'kada se počeo tresti i potom je kolabirao'.

'Svi su bili vrlo zabrinuti', rekao je O'Connor.

Mukasey je 15 do 20 minuta govorio o uspjesima Busheve administracije u borbi protiv terorizma, kada su njegove riječi postale nerazumljive. Potom se srušio i onesvijestio, rekao je O'Connor, treći po rangu dužnosnik ministarstva pravosuđa SAD.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene