Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majčinski instinkt

Pogledajte reakciju medicinskih sestara u rodilištu tijekom potresa

Potres u rodilištu (Screenshot: YouTube)
Potres u rodilištu (Screenshot: YouTube)
Kad se tlo počne tresti pod nogama, prva stvar koju medicinske sestre u rodilištu naprave jest ta da se pobrinu za novorođenčad koja leži u pokretnim krevetićima. Jedan takav slučaj zabilježen je i proteklog tjedna u Južnoj Koreji.

Prilično snažan potres zatresao je Južnu Koreju proteklog tjedna. Potres je bio jačine 5,4 stupnja, no iako nije prouzročio ljudske žrtve, napravio je veliku materijalnu štetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Prvi podaci o šteti od potresa u Crnoj Gori: ''Iz svakog sela u Goliji zovu me da su im popucale kuće, štale..." Ilustracija neuništivi humor "Malo duže trajao od zadnjeg seksa"; "Cijela se Juga probudila prije nas": Urnebesni komentari Crnogoraca nakon potresa

Međutim, iz jedne bolnice na području na kojem se potres pogodio, stiže snimka nadzorne kamere, koja pokazuje reakciju medicinskih sestara u rodilištu nakon što je tlo počelo ''izmicati'' pod nogama.

Bez razmišljanja za vlastitu sigurnost, medicinske sestre krenule su pridržavati pokretne krevetiće novorođenčadi, iako su se čitava zgrada i prostorija izrazito snažno tresli.

Djelatnice bolnice uspjele su primiriti sve krevetiće novorođenčadi do kraja podrhtavanja, tako da nitko nije ozlijeđen tijekom neugodnog događaja. Pogledajte snimku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene