Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio najmanje 10 osoba

Masovni ubojica uhvaćen u SAD-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U američkom gradu Clevelandu je uhvaćen masovni ubojica, a najmanje 10 tijela žrtava pronađeno je u njegovoj kući i dvorištu.

50-trogodišnji Anthony Sowell osuđeni je silovatelj. Redovno se morao javljati u šerifov ured, što je i činio. Iako su policajci patrolirali oko njegovog doma, a susjedi ga prijavljivali zbog nesnosnog smrada koji se širio iz kuće ,masovni ubojica uhvaćen je tek nakon što je jedna žena prijavila silovanje. Policija će DNK analizom i pomoću zubnih kartona pokušati utvrditi identitet ubijenih žena.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

'Ostala sam širom otvorenih usta kada sam čula. Stanujem malo niže u ulici. Nikada ne bih ni pomislila da se nešto tako događa u toj kući, nikada mi to ne bi palo na pamet. Jednostavno je nevjerojatno', rekla je Sowellova šokirana susjeda Marion Young.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene