Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majku Natasche Kampusch optužio da je 'mozak' otmice svoje kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brigitte Sirny, majka Natasche Kampusch, optužena je da je bila 'mastermind' otmice svoje kćeri. Umirovljeni sudac Martin Wabl na svjedočenju je izjavio kako je Brigitte Sirny otmicom željela prikriti činjenicu da je i sama seksualno zlostavljala svoju kćer.

Wabl tvrdi da je stoga skovala zavjeru s Wolfgangom Priklopilom, kojega je otprije poznavala, a koji je nakon 2006. godine, nakon Nataschinog bijega iz podruma u kojem je bila zatočena 8 godina, počinio samoubojstvo.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

- Kontaktirao sam s Nataschinom majkom malo nakon nestanka njezine kćeri i odmah mi se činilo da nešto nije kako bi trebalo biti. Radio sam na mnogim slučajevima nestale i zlostavljane djece, no nikad nisam sreo majku koju je tako brzo napustila nada da će pronaći svoju kćer, rekao je Wabl.

Wabl tvrdi da je razgovarao sa svjedocima mkoji tvrde kako je Briggite žena vrlo komplicirane osobnosti. Jedan svjedok također tvrdi da je ona vrlo dobro poznavala Priklopila, dok drugi svjedoči kako je Brigitte često znala udarati Nataschu.

Natascha je svjedočila 30 minuta, no javnost i novinari udaljeni su sa njenog svjedočenja zbog prirode seksualne prirode zločina.

Nakon svjedočenja nije željela davati izjave.

Sudac Juergen Schweiger kasnije je izjavio kako je negirala da je kao djevojčica bila seksualno zlostavljana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene