Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u BiH

BiH: Majku i sina ubio razjareni bik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razjareni bik ubio je 76-godišnju ženu i 52-godišnjeg muškarca u jednom selu u okolici Zvornika u istočnoj Bosni, da bi potom po nalogu tužitelja i sam bio usmrćen, kako bi liječnici i policija uopće mogli doći do žrtava.

Kako je priopćeno iz lokalne policije, bik je ubio Jovanku Jovanović i njenog sina Jovana dok su ga jučer vodili na ispašu.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"

>> Maribor: Iz klaonice pobjegao razjareni bik

Majku i sina bik je napao bez vidnog razloga. Najprije je usmrtio ženu, a potom i muškarca, a pokušaji dvojice susjeda koji su sve vidjeli da pomognu majci i sinu ostali su bezuspješni.

Susjedi su nakon toga izvijestili policiju koja je dobila nalog tužitelja da usmrti bika. Naknadnim očevidom utvrđeno je kako su i majka i sin preminuli uslijed snažnih udaraca u glavu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene