Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka uhićena jer je sina 'pekla' u pećnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u petak uhitila Tiffany Fraser iz Airmonta nakon što je njezin 7-godišnji sin policiji ispričao da ga je majka zatvarala u pećnicu, a na njegovom tijelu jasno su se mogle vidjeti brojne opekline. Uhićena je i dadilja jer nije prijavila nasilje.

26-godišnja Tiffany Fraser iz Airmonta i 37-godišnja dadilja Joelle Lherisson, uhićene su zbog sumnji za napad na dijete i dovođenje njegova života u opasnost. 

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Policija je slučaj počela istraživati nakon što su dječaka pronašli samog u shopping centru. Rekao im je da je pobjegao od kuće jer 'ga majka gura u pećnicu kada ga želi kazniti'. 

Njegova dadilja, 37- godišnja Joelle Lherisson, optužena je jer je znala za zlostavljanje, a nije ga prijavila. 

Lherisso je rekla da dječak nije pokazivao znakove zlostavljanja, te da se ona dobro brinula o njemu. 

'S djetetom je sve u redu', izjavila je dadilja. 

No, policija tvrdi drugačije. Kad su ga pronašli u shopping centru, imao je opekline na licu, rukama i lijevoj nozi.
 
Nakon što je dječak prijavio zlostavljanje, brigu za njega i njegovu braću i sestre preuzela je agencija za djecu Rockland County, a policija je nastavila istragu. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene