Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U listopadu prošle godine Nadya Suleman, majka osmorki, nazvala je 911 kako bi panično prijavila nestanak svoga sina koji je susjedstvom šetao s bakom, a kući se vratio još dok je Nadya molila za policijsku pomoć.


'Pomozite mi, pomozite mi! Moj je sin nestao, poludjet ću! Poludjet ću! Gdje je moj sin?', govorila je Nadya operateru 911, a nekoliko je puta ponovila i kako će se ubiti. Srećom dječak je uskoro došao kući, a za svaki slučaj služba 911 poslala je policiju kako bi provjerili da je sve u redu, objavio je MSNBC.

Vezani članci Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji Slika nije dostupna Dvostruko čudo! Nakon kćeri, pronašli i sina koji je nestao prije 10 godina

>> Majci osmorki ponuđeno milijun dolara da snimi pornić

>> 'U svijetu ima mentalno poremećenih ljudi'

>> Majka osmorki naljutila Angelinu

Američki mediji izruguju se ovoj situaciji, uspoređujući Nadyju s Angelinom Jolie u filmu 'Changeling' u kojem majka također traži nestalo dijete. Nadya, koja je u vrijeme poziva upućenom službi 911 bila trudna s osmorkama tvrdi kako su za strah o nestanku djeteta krivi hormoni.

Podsjetimo, 33-godišnja Nadya Suleman počela je plijeniti pažnju javnosti nakon što je rodila osmorke začete umjetnom oplodnjom. Mnoge je Amerikance razljutila kada se saznalo da već ima šestero djece začetete istim putem te živi od socijalne pomoći. Zbog želje za djecom, a i zbog izgleda, američka je javnost uspoređuje s glumicom Angelinom Jolie.