Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreli se nakon 18 godina

Majka i sin u incestu: "On je ljubav mog života, ništa ne može stati između nas"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
37-godišnja Monica Mares i njezin 20-godišnji sin Caleb Peterson zaljubili su se tijekom prvog susreta nakon 18 godina. Uhićeni su u veljači prošle godine nakon što je jedan od susjeda policiji prijavio incest. Par je osuđen na tri godine uvjetne kazne, no vezu ne misle prekinuti.

Monica Mares i Caleb Peterson uhićeni su u veljači 2016. u Clovisu u New Mexicu nakon što je jedan od susjeda policiji prijavio njihovu vezu. Na sudu su priznali krivnju i osuđeni su na tri godine uvjetne kazne zbog incesta. Sud je odredio i da polovicu vremena moraju biti pod nadzorom vlasti, te razdvojeni godinu i pol dana. Monica je izgubila i skrbništvo nad svoje devetero djece, Daily Mail.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Slika nije dostupna Postalo sumnjivo Rodbinu uvjerio da ona ne želi razgovarati s njima: Šest godina skrivao majčinu smrt i dizao njezinu mirovinu

No, kako se čini, njih ništa neće pokolebati da budu zajedno. "Ako moram birati između ostale djece i Caleba, onda biram njega", odlučna je Monica.

"On je ljubav mog života i ne želim ga izgubiti. Ništa ne može stati između nas, kad izađem iz zatvora, preselit ćemo se u Kaliforniju", rekla je Monica koja je Caleba rodila sa samo 16 godina i dala ga na posvajanje. U kontakt su stupili nakon 18 godina i vrlo brzo ušli u vezu.

Monica kaže kako je Caleb nešto najbolje što joj se dogodilo u posljednjih 19 godina i da s njim želi provesti ostatak života. Isto kaže i Caleb.

"Nikad je nisam gledao kao majku, bilo je to kao da sam izašao van i upoznao nekog novog. Činilo se posve normalnim. Jednostavno sam se zaljubio", kaže Caleb. 

Par je isprva živio u njezinoj kući, zajedno s njezino dvoje najmlađe djece. Vezu su skrivali od javnosti, no jedan od susjeda je pozvao policiju.

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene