Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrivena tajna

Majka Dragana Đurića je gotovo nasmrt pretukla susjedu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka Dragana Đurića koji je ubio petnaestogodišnjakinju Tijanu Jurić iz Subotice, gotovo je na smrt pretukla svoju susjedu Nadu Horvat, pišu srpski mediji.

Makivija Đurić, majka Dragana Đurića koji je ubio petnaestogodišnjakinju Tijanu Jurić iz Subotice, prije dvadesetak godina je gotovo nasmrt pretukla svoju susjedu Nadu Horvat, (55), prenosi Kurir.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Njih dvije su bile susjede i kolegice, a jednoga dana kada se Horvat biciklom dovezla do posla Đurić ju je povukla za kosu, srušila s bicikla na pod i počela u udarati. "Zašto si mom mužu rekla da imam ljubavnika s sela?' - vikala je Đurić cijelo vrijeme.

Hladnokrvan i bez emocija: Je li mesar i ubojica Tijane Jurić serijski ubojica?

'Nakon toga sam se skoro tri godine liječila u bolnicama u Somboru i Vršću... I sad se protresem kada se sjetim tog dana', ispričala je Nada Horvat za Kurir te dodala kako je suprug Đurić bio užasno ljubomoran.

Ona ima dvoje djece koje su se družile s Draganom. 'Kad sad vidim kroz šta prolazi, meni je nje žao. Dragan nije bio loše dijete i voljela bih da znam šta mu se dogodilo u glavi pa da tako zvjerski ubije ono nedužno dijete. Dugo godina ga nisam videla, iako susjedi kažu da je dolazio. Vidjela sam mu sliku onog dana kad je uhapšen, ali i da sam ga vidjela uživo, ne znam da li bih ga prepoznala, promijenio se' - rekla je Horvat

Dragan Đurić  smješten je u posebnu ćeliju Okružnog zatvora u Subotici. Priznao je zločin, a određen mu je pritvor od 30 dana. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene