Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječak na umoru

Majka bebi spasila život četiri puta u deset minuta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cordelia Nolan, 25-godišnja majka jučer je zahvalila operatreki na liniji za hitne intervencije koja joj je pomogla da spasi svog dječaka četiri puta u deset minuta. Cordelia Nolan iz Bristola u naručju je držala 20-tjednog Emryjsa kada je prestao disati i poplavio.

Cordelijina je rođakinja nazvala službu za hitne intervencije, a operatorica Jenny Riley smireno je rekla Cordeliji što da učini kada je Emrysovo srce stalo četiri puta. Hitna služba koja je žurila na mjesto događaja oživjela je malenoga dva puta, piše The Sun. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Emrys, koji je rođen deset tjedana prerano, oporavio se nakon antibiotika zbog urinarne infekcije koja je uzrokovala prestanak disanja. Samohrana majka Cordelia, koja je naučila oživljavanje dva mjeseca prije nemilog događaja rekla je: 'Počeo bi disati, ali svaki puta kada bih prestala s oživljavanjem prestao bi. Nisam zapravo ni bila svjesna svega što se događa dok nisam stigla u bolnicu i tada mi je pozlilo.'

Bivša instruktorica vožnje iz Bristola je dodala: ' Želim izraziti zahvalnost Jenny. Bila je uistinu mirna. Tek sam ga rodila prije nekoliko tjedana i onda sam mu sačuvala život, pa pretpostavljam da mi duguje. Bolje mu je da bude pristojan kad odraste', našalila se Cordelia.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene