Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nezgoda' u lovu

Lovac ranio djevojku sačmom u nos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doru Reković-Deteki, 28-godišnju djevojku iz Sente, proteklu je nedjelju, dok je s društvom bila na pecanju, u nos pogodila sačma koja ju je lakše ranila. Hitac je ispalio 65-godišnji Ištvan Šataj, lovac iz Totovog Sela.

Iako zvuči nevjerojatno, ali samo spletom sretnih okolnosti u nedjelju je izbjegnuta velika tragedija, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Ilustracija Osumnjičeni lovac? Muškarac upucao psa, okrenuo se i otišao, vlasnici zgroženi: "Lako je mogao i netko od nas nastradati''

Dora Rekovič-Deteki prekjučer s društvom bezbrižno pecala na kanalu kod mjesta Zimonjić. 

'Iz naše nirvane prenule su nas sačme i jedva smo u šoku shvatili što se događa. Doru je zalutalo zrno sačme, veličine tri i pol milimetra, pogodilo ravno u nos. Brzo smo ju prebacili u Opću bolnicu u Senti. Na sreću, sve je brzo sanirano jer povreda nije bila teška. Nakon liječničke pomoći odmah je puštena kući', ispričao je prijatelj ozlijeđene djevojke.  

U Lovačkom društvu iz Kanjiže priznaju da se u njihovom lovištu nikada ranije nije ništa dogodilo jer se vodi velika briga o sigurnosti. Lovci nisu znali da se u blizini nalaze ribolovci jer su bili zaklonjeni nasipom kanala. 

Policija je izjavila da će protiv Šataja biti podnesena kaznena prijava. 

Nitko od lovaca ni ne smije pomisliti što bi se dogodilo da je bila upotrijebljena veća sačma. Iskusni lovci tvrde da je nepažnja glavni uzrok što u lovištima dolazi do nenamjernih ranjavanja, pa i pogibija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene