Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ih ulovila

Loš posao u Italiji: Organizirali lažnu otmicu budućeg mladoženje pa završili iza rešetaka

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Momačka zabava u sjevernoj Italiji završila je tako što je devet muškaraca optuženo za "izazivanje javne uzbune" nakon što su se pretvarali da su teroristi kako bi izveli šalu s otmicom mladoženje.

Muškarci naoružani puškama i s crnim kacigama na glavama došli su u dom budućeg mladoženje u gradiću Trofarello na periferiji Torina, gdje se održavala momačka zabava.

Muškarci su mu stavili traku preko usta i ubacili ga u stražnji dio kombija, no smicalica nije tekla po planu. Pretvarali su se da su teroristi Islamske države i policija je krenula u potjeru za kombijem nakon što je primila mnogo poziva zabrinutih susjeda. Stariji muškarac, koji je sa svog prozora promatrao prizor, pao je u nesvijest, piše Guardian.

Policijske kontrolne točke bile su postavljene diljem područja te je pokrenuta potraga za "otmičarima" i njihovim zarobljenikom.

Pročitajte i ovo Jevgenij Prigožin - 1 Objavio audioporuku Vođa Wagnera Jevgenij Prigožin oglasio se prvi put nakon neuspjele pobune

Kombi je pronađen ispred kuće jednog od mladoženjinih prijatelja. Mladoženja, koji je još bio unutra, nije bio svjestan da je sve šala, prenosi Torino Today.

Policija je zaplijenila lažno oružje, kacige, fantomke i odjeću s oznakama koje sugeriraju Islamsku državu. Prijatelje mladoženje tereti se za izazivanje panike.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene