Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Publika isprva nije bila sigurna je li to dio predstave, no kada je shvatila da nije u pitanju gluma, mladiću je priuštila što je i zaslužio.


Nepoznati mladić u ranim dvadesetim godinama popeo se u četvrtak na pozornicu brodvejskog kazališta Booth samo dvije minute prije početka predstave Hand to God u želji da napuni mobitel.

Vezani članci Cigla (Foto: Gavella) Zidanje ljudskim životima: Predstava koja ne upire prstom ni u koga, a svi se osjećaju nelagodno Zijah A. Sokolović (Foto: Andrej Kreutz/Pixsell) Životna komedija Zijaha A. Sokolovića u Teatru Exit zbog koje ćete zaplakati od smijeha

Da bi priča bila time bizarnija, mobitel je pokušavao spojiti na lažnu utičnicu koja je bila samo dio scenografije, te je u konačnici završio izvrijeđan od publike koja nije mogla vjerovati što mu je palo na pamet.

Tanja Savić doživjela neugodnost na nastupu u Zagrebu

"Ljudi isprva nisu bili sigurni je li to dio predstave. No, kada su shvatili da nije glumac, počeli su mu baš svašta dobacivati", prepričao je za The Guardian jedan od svjedoka tog incidenta Chris York.

U međuvremenu se na YouTubeu pojavila i snimka tog neobičnog incidenta, ali i oglasila glumica Sarah Stiles, koja se na svom profilu na Twitteru upitala je li mladić samo idiot ili je za njegovu ideju kriv pun mjesec.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook