Na parkiralištu osnovne škole u Novom Beogradu ubijen je 41-godišnji muškarac. Likvidiran je dok su s njim u automobilu bili supruga i djeca.

Galerija


Četrdesetjednogodišnji Marko V. iz Kotora u Crnoj Gori ubijen je u svom automobilu u petak oko 18:30 u Ulici Danila Lekića Španca u Novom Beogradu, piše Blic.

Vezani članci Policija u SAD-u, ilustracija Strava u SAD-u: Učenica šestog razreda pucala po školi i ranila tri osobe. Razoružala je nastavnica Policija u Sloveniji, ilustracija (Foto: AFP) U Sloveniji uhićen mladić koji je planirao pucnjavu u srednjoj školi, oružje nabavio iz SAD-a: "S time se naša policija do sada nije susretala"

Likvidiran je dok je sjedio u svom BMW-u. Preminuo je na licu mjesta.

Radi se o muškarcu koji je nedavno iz Kotora došao u Srbiju. Novosti   navode kako je bio umiješan u šverc droge iz Južne Amerike u Europu te da policija istražuje je li riječ o obračunu kavačkog i škaljarskog klana, dvije konkurentske kriminalne organizacije s područja Crne Gore.

Kotoranin je ubijen na parkiralištu ispred osnovne škole i to nakon što je pokupio djecu iz škole. U automobilu u vrijeme zločina bila je i njegova supruga.

Policija intenzivno traga za ubojicom, a Beograd je neko vrijeme bio u prometnoj blokadi.

"Bilo je strašno. Čuli smo buku, ali u prvi mah nismo znali što se događa. Tek kada smo vidjeli policiju shvatli smo da je riječ o pucnjavi.  Strašno je što se sve dogodilo ispred škole i pred mnogobrojnim učenicima koji su odlazili s nastave", rekli su susjedi iz okolnih zgrada za Novosti.