Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajna operacija

Legija prebačen u najčuvaniji srpski zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milorad Ulemek Legija i Radomir Marković jučer ujutro su pod pratnjom helikoptera prebačeni su u Zabelu.

Najopasniji srpski zatvorenici, bivši komandant JSO Milorad Ulemek Legija i bivši šef tajne policije Radomir Marković jučer ujutro u tajnoj operaciji prebačeni su u zatvor Zabela kod Požarevca, piše Press. Legija je prvi stanovnik novosagrađenog posebnog odijela, a Marković je smješten u susjedni, sedmi paviljon.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispostavljen račun za troškove suđenja Legija mora platiti obdukciju Zorana Đinđića Slika nije dostupna Ulemek negira organizaciju ubojstva Đinđića

Ulemek i Marković nisu ni slutili da će biti prebačeni u Zabelu. Zatvorska straža probudila ih je u nedjelju poslije četiri sata. Bili su vrlo iznenađeni kada im je rečeno da spakiraju stvari jer napuštaju zatvor. Uz jako osiguranje, konvoj vozila je sa njima iz Beograda krenuo je oko šest sati, a u Zabelu su stigli već oko sedam. Trasa kretanja bila je maksimalno osigurana kako sa zemlje tako i iz zraka. Pojačane su mjere sigurnosti i oko zatvora. 'Legija tijekom prebacivanja nije progovorio ni jednu jedinu riječ. Samo je šutio i gledao u pod, dok je Marković odmah po dolasku u Zabelu tražio da ga pregleda zatvorski liječnik jer mu je naglo pozlilo', ispričao je Pressov sugovornik.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene