Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U susjedstvu

Sve više žrtava lažne liječnice: Zarađivala na stomatološkim uslugama i tretmanima protiv starenja

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Lažna liječnica oštetila je velik broj pacijenata kojima je radila tretmane pomlađivanja i dentalne medicine. Diploma izložena u njezinoj ordinaciji u luksuznom naselju bila je lažna.

Zbog sumnje da je s falsificiranom diplomom Medicinskog fakulteta u Prištini pružala stomatološke usluge i tretmane protiv starenja u jednoj ordinaciji u luksuznom naselju uhićena je Snježana S.

U Beogradu na vodi 48-godišnjakinja je radila i zarađivala od 2021. u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV dental estetic", sve dok nije uhićena i odvedena u jednomjesečni pritvor. Iako je na saslušanju negirala da je krivotvorila diplomu, kako Nova.rs neslužbeno doznaje, oštećeni korisnici njezinih usluga nastavljaju se javljati nadležnom tužiteljstvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slično ropstvu Useljavanje u stan s muškarcem bilo je početak pakla: Iz straha za svoj život pristala je na prostituciju, trpjela zlostavljanje

Osumnjičena je pružala usluge dentalne i anti-age medicine uz navodno stečeno zvanje doktor stomatologije na osnovi diplome Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Prištini od 27. veljače 1999. godine, za koju je naknadnim provjerama utvrđeno da je krivotvorena. Također je u Agenciji za privredne registre registrirala djelatnost "stomatološka ordinacija".

Pročitajte i ovo Policija traži ovog muškarca Mole za pomoć FOTO Prepoznajete li ga? Policija traga za ovim muškarcem

U svojoj obrani je tvrdila da diploma nije krivotvorena i da je pružala usluge pacijentima.

"U daljnjem tijeku dokaznog postupka ovo će tužiteljstvo ispitati potencijalno oštećene, kao i druge eventualne svjedoke, odrediti potrebna vještačenja, a nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja točnog i potpunog činjeničnog stanja donijet će se odluka i podneseno je daljnje postupanje", priopćilo je ranije tužiteljstvo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene