Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasili se Grad i Ured predsjednika

FOTO/VIDEO Drama na Pantovčaku: Aktiviralo se klizište

Aktualno Galerija Klizište na Pantovčaku - 4 Klizište na Pantovčaku - 4 Foto: Vijesti u 17 Klizište na Pantovčaku - 3 Klizište na Pantovčaku - 3 Foto: Vijesti u 17 Klizište na Pantovčaku - 2 Klizište na Pantovčaku - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Klizište na Pantovčaku - 1 Galerija 1/4 >>
Ponovno je otvoreno klizište na području predsjedničkog kompleksa. Situacija na terenu pogoršala se još prošli tjedan, doznaje Dnevnik Nove TV iz Ureda predsjednika RH.

Drama na Pantovčaku. Ponovno se aktiviralo klizište, a Ured predsjednika RH o svemu je obavijestio nadležne gradske službe.

Obavljeni su prvi stručni izvidi te se očekuje skori početak radova na sanaciji klizišta, poručili su iz Ureda, a iz Grada Zagreb najavljuju da će radovi početi u ponedjeljak.

"Grad Zagreb u suradnji s Uredom predsjednika RH izradio je projektnu dokumentaciju za hitnu sanaciju potpornog zida, odnosno klizišta na samom ulazu u Predsjedničke dvore. S hitnim radovima počet će se u ponedjeljak, 11. ožujka", izvijestila je glasnogovornica Grada Zagreba Dinka Živalj.

Za sanaciju klizišta unutar ograde Predsjedničkih dvora na Pantovčaku u tijeku je provođenje istražnih radova kako bi se definirala veličina zahvata i izrada projekta hitne sanacije novonastalog klizišta.

U međuvremenu će se na pukotini postaviti zaštitni najlon kako ne bi došlo do daljnjeg prodiranja vode s površine, kazala je Živalj.

Ekipe Dnevnika Nove TV su na terenu, reporter Ivan Čorkalo uživo s Pantovčaka u Dnevniku u 19 sati donosi detalje kako će se riješiti ovaj problem.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene