Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijera

Lana i up! na svjetskoj prezentaciji u Milanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon svjetske premijere u Ženevi, u Italiji na obali jezera Como održala se međunarodna prezentacija novog up!-a na kojoj je prisustvovala i ekipa hrvatskih novinara.

Uz njih, na prvim vožnjama najuspješnijeg mikro gradskog automobila bila je i posebna gošća, Lana Klingor Mihić. Pobjednica ovogodišnjeg izdanja Masterchefa nije skrivala oduševljenje novom generacijom up!-a koji je u prekrasnom ambijentu u okolici Milana zasjao u punom sjaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Umirijući ton nije dovoljan" Ines Strenja Linić pozvala premijera da smjeni ministra Kujundžića: Zatražit će stručni nadzor liječničke komore Komemorativni skup u Kerestincu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 77. obljetnica proboja Bandić na komemoraciji za logoraše u Kerestincu: "Zviždite, ja nisam ovdje došao po pljesak"

Najvažniju novost kod osvježenog up!-a svakako predstavlja novi 1.0 litreni trocilindrični turbobenzinski motor sa 90 KS. S njim up! do 100 km/h ubrza za 9,9 sekundi i dosegne najveću brzinu do 185 km/h, uz prosječnu potrošnju od 4,4 l/100 km s prosječnim dosegom i do 800 km.

Poradilo se i na dizajnu, tako da je osvježeni up! narastao i nudi još više prostora u svojoj unutrašnjosti. Izvana ga krasi dinamičan moderni dizajn, a u unutrašnjosti nudi novi Infotainment sustav s preglednim zaslonom, sučelje za pametne telefone kojim se izuzetno jednostavno upravlja, a po želji ga možete pretvoriti u koncertnu dvoranu s vrhunskim američkim audio sustavom marke Beats.

Također u ponudi će biti i posebni model up!-a Beats koji predstavlja simbiozu Volkswagena i brenda Beats.

Uz novi up! na raspolaganju su i nove boje karoserije te novi alu naplaci, dok početna cijena iznosi 72.900 kuna. Početak prodaje zakazan je za kolovoz.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene