Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan kuhar u Engleskoj zatečen je kako priprema kebab dok je kraj njega ležalo mrtvo tijelo, objavili su u srijedu engleski mediji.


Jaswinder Singh, 45 godišnji kuhar, mirno je pripravljao omiljeno jelo mnogih koji vole brzu hranu, unatoč tome što je na kauču njegova kioska za brzu hranu u Wolverhamptonu u središnjoj Engleskoj ležao mrtvac.

Vezani članci Kebab, ilustracija (Foto: Sven Hoppe/dpa /DPA/PIXSELL) Slovenija zbog pronađene salmonele uvela izvanredni nadzor nad mesom za brzu hranu Meso za kebab, ilustracija (Foto: DPA/PIXSELL) U Sloveniji ponovno otkrivena salmonela u mesu za kebab iz Poljske

Singh je u utorak osuđen na novčanu kaznu u visini oko 5.000 eura zbog brojnih prekršaja koji se tiču higijene. Osim toga, sudac je odredio da Singh nikad više ne smije voditi restoran, kiosk za brzu hranu niti trgovinu namirnicama.

Policija je otkrila slučaj dok je istraživala smrt jednog namještenika. Pokazalo se da smrt nije sumnjiva, ali je policija bila zgranuta ponašanjem kuhara.

Još prije pronalaska leša, vlasti su u Singhovu lokalu otkrivale svašta: uginulog štakora pod kuhinjskim loncem, muhe i pokvarenu hranu.

Riječ je o najgorim kršenjima propisa o higijeni koje su vlasti ikad vidjele, izjavio je općinski vijećnik Barry Findlay.