Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kuću u kojoj je bila zatočena Elizabeth Fritzl obilaze turisti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga Josefa Fritzla Rosemarie, prvi put je posjetila tamnicu u kojoj je njihova kći Elisabeth provela 24 godine svog života. Žena, koju je suprug uvjerio da im je kćer pobjegla od kuće, provela je u podrumu svega nekoliko minuta kako bi uzela igračke za 6-godišnjeg unuka Felixa.

69-godišnja žena nakon toga je otišla na prvi kat gdje je, nesvjesna stravične sudbine svoje kćeri u podrumu, živjela s njezino troje djece.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zašto je monstrum razdvojio djecu? Elisabeth Fritzl otkrila detalje zatočeništva Slika nije dostupna Monstrum Fritzl proglašen zdravim

Rosemarie je prijateljima rekla kako više nikada ne želi živjeti u toj 'zaraženoj' kući. Otkada je stravična priča izašla u javnost, ona živi sa Elisabeth i njezino šestero djece u psihijatrijskoj klinici.

U kući je provela oko sat vremena, a u automobil je ukrcala nekoliko velikih torbi te se odvezla natrag u kliniku.

Uzela je predmete koji će njezinoj obitelji pomoći da stan u kojem žive srede poput jedinog prostora u kojem su boravili.

'Bilo joj se veoma teško vratiti u kuću. Za nju je ona sada simbol zla. Rosemarie je potpuno shrvana onim što se dogodilo njezinoj kćeri i dvostrukim životom koji je njezin suprug vodio 24 godine. Kupila je haljine za 19-godišnju Kerstin, koja se obitelji pridružila prošlog tjedna kada je izašla iz kome', rekao je jedan bolnički izvor.

Istovremeno je otkriveno da 42-godišnja Elisabeth, neće svjedočiti u sudnici, već će, kako bi se izbjeglo njezino ponovno suočavanje s ocem, to obaviti putem video linka. Nakon njezinog svjedočanstva, sud će odlučiti za što će optužiti Fritzla.

U međuvremenu, ispred ozloglašene kuće, okupljaju se znatiželjni turisti. Iako nasmiješeni, ove turiste ni jedan grad ne bi želio privući na ovakav način. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene