Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Krvavo Valentinovo: Usmrtio ih kamion dok su hodali držeći se za ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jacqueline Timmins i Andrew Hardie, par iz Velike Britanije, hodali su pločnikom, 'ruku pod ruku', zaljubljeni i sretni što su uspjeli za Valentinovo doći na željeni izlet u New York. Tada ih je iznenada pregazio kamion za odvoz smeća.

47-godišnja Jackie majka je četvero djece, a njezina obitelj kaže kako je bila veoma sretna zbog romantičnog putovanja u 'Veliku jabuku' s 48-godišnjim dečkom Andrewom Hardiejem.

Pročitajte i ovo Damir Jembrjh Poskupljenja još uvijek nema Zagrebačka čistoća predstavila novosti: Kamere, redari i ophodarska služba pokušat će izvući grad iz smeća Smeće posvuda u Zagrebu, a stiže poskupljenje - 7 Prijeti gomilanje smeća Objavljeno koliko će Zagrepčani po novome plaćati odvoz smeća: Na udaru jedna velika skupina građana

Par je upravo izašao iz restorana nedaleko od Madison Square Gardena kada ih je 'pokupio' kamion za odvoz smeća.

Policija kaže kako je nesretnoj Jacqueline odrubljena glava na mjestu događaja, a Andrew je od posljedica ozljeda preminuo u bolnici.

Vozač kamiona 52-godišnji Scarlett Auvryn izjavio je kako je izgubio kontrolu nad vozilom jer se iznenada 'srušio' na upravljač. Pozlilo mu je, kaže, jer je propustio uzeti svoje lijekove za epilepsiju. Vozač je zbog zadobivenih ozljeda također u bolnici. Bit će optužen za dvostruko ubojstvo.

Jackie je radila u supermarketu u Yeovilu, gradiću u kojem je živjela s Andrewom. Iza nje su ostala tri sina i 12-godišnja kći.

Najstariji sin, 23-godišnji Ryan kaže kako je obitelj u šoku.

U nesreći je teško ozlijeđen i 23-godišnji Abayomi Henderson iz Queensa, koji je, u životnoj opsanosti prevezen u bolnicu Bellevue.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene