Jacqueline Timmins i Andrew Hardie, par iz Velike Britanije, hodali su pločnikom, 'ruku pod ruku', zaljubljeni i sretni što su uspjeli za Valentinovo doći na željeni izlet u New York. Tada ih je iznenada pregazio kamion za odvoz smeća.


47-godišnja Jackie majka je četvero djece, a njezina obitelj kaže kako je bila veoma sretna zbog romantičnog putovanja u 'Veliku jabuku' s 48-godišnjim dečkom Andrewom Hardiejem.

Vezani članci Miro Bulj sa stanovnicima sinjske okolice spriječio iskrcaj smeća dovezenog iz Vrgorca na odlagalište Mojanka (Foto:Ivo Cagalj/PIXSELL) Drama u Sinju zbog vrgoračkog otpada: Miro Bulj sa stanovnicima sinjske okolice spriječio iskrcaj smeća Brexit (Foto: Screenshot/YouTube) Ne razumijete koji se vrag događa s Brexitom? Komičari uspjeli pojednostavniti stvar

Par je upravo izašao iz restorana nedaleko od Madison Square Gardena kada ih je 'pokupio' kamion za odvoz smeća.

Policija kaže kako je nesretnoj Jacqueline odrubljena glava na mjestu događaja, a Andrew je od posljedica ozljeda preminuo u bolnici.

Vozač kamiona 52-godišnji Scarlett Auvryn izjavio je kako je izgubio kontrolu nad vozilom jer se iznenada 'srušio' na upravljač. Pozlilo mu je, kaže, jer je propustio uzeti svoje lijekove za epilepsiju. Vozač je zbog zadobivenih ozljeda također u bolnici. Bit će optužen za dvostruko ubojstvo.

Jackie je radila u supermarketu u Yeovilu, gradiću u kojem je živjela s Andrewom. Iza nje su ostala tri sina i 12-godišnja kći.

Najstariji sin, 23-godišnji Ryan kaže kako je obitelj u šoku.

U nesreći je teško ozlijeđen i 23-godišnji Abayomi Henderson iz Queensa, koji je, u životnoj opsanosti prevezen u bolnicu Bellevue.