Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u BiH

Detalji krvavog pohoda brutalnog ubojice: "Sve se odigralo u nekoliko trenutaka"

Aktualno Galerija Propucani automobil u Gradačcu Propucani automobil u Gradačcu Foto: Pixsell Mjesto zločina u Gradačcu Mjesto zločina u Gradačcu Foto: Antonio Balic / CROPIX Strava u BiH, ilustracija - 1 Strava u BiH, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Strava u BiH, ilustracija - 2 Strava u BiH, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +2 Strava u BiH, ilustracija - 3 Galerija 1/7 >>
Građani Gradačca u šoku su nakon krvavog pohoda Nermina Sulejmanovića koji je ubio tri osobe, ranio troje, a zatim se ubio.

Bodibilder i fitness trener Nermin Sulejmanović svoj je brutalni zločin otpočeo u vikendici, gdje je prvo ubio svoju suprugu, a krvavi je čin prenosio uživo na Instagramu.

Potom je sjeo u svoj automobil i uputio se u centar Gradačca. Zaustavio se u blizini jednog ugostiteljskog objekta, nakon čega je s nekoliko hitaca iz pištolja teško ranio 23-godišnjeg muškarca, koji je kasnije preminuo u bolnici, unatoč pokušajima  reanimacije.

Pročitajte i ovo Kristin Harila Preminuo na planini Norveška alpinistica optužena da je tijekom uspona prešla preko umirućeg muškarca

"Sve se odigralo u nekoliko trenutaka. Izašao sam iz svog objekta kako bih uslužio mušteriju, nakon čega je on stigao s automobilom. Vrlo brzo je ispalio dva hica u pravcu muškarca koji je bio u drugom automobilu, nakon čega se udaljio", ispričao je za Klix.ba jedan od očevidaca.

Potom je otišao na drugu lokaciju, gdje je ubio drugu mušku osobu. Naknadno je utvrđeno da je riječ o ocu muškarca kojeg je ranije ubio u automobilu u blizini ugostiteljskog objekta.

"Ovo je jedan od najtežih dana kad je u pitanju grad Gradačac i njegova sigurnost, ali i jedan od najtežih u upravi policije", rekao je Hajrudin Mehanović iz Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Pročitajte i ovo Turizam, ilustracija - 1 Prešao 100 tisuća Kako je ovo moguće: U špici sezone porastao broj nezaposlenih

"Oni su od ranije bili u sukobu. Pokrenuli su neki zajednički posao u kojem nisu uspjeli, imali su razmirice. One su dodatno produbljene određenim nesuglasicama koje su imali u privatnom životu i ovo je zapravo jedan oblik njegove osvete", ističe očevidac.

Sulejmanović je potom pobjegao te na lokalitetu koji pripada naselju Ledenice počinio suicid. U njegovu krvavu pohodu ranjene su i tri osobe - policajac, žena i muškarac. Potonje dvoje još su u bolnici i žena je u teškom stanju.

Inače, Sulejmanović je imao podeblji policijski dosje. Povezuje ga se s različitim kriminalnim skupinama i ozbiljnim kaznenim djelima. te je višestruko osuđivan.

"Prije 15-ak godina i za pokušaj ubojstva. Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti. Imao je prijave i za obiteljsko nasilje, ali uvijek se odustajalo od svjedočenja", rekao je Admir Arnautović iz Tužiteljstva Tuzlanskog kantona.

Jedna takva prijava bila je i prije nekoliko dana. Dok policija traži potvrdu sumnje da se iza svega krije isti motiv i slaže mozaik zločina, ženske udruge u BiH su na nogama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene