Trovanje (Foto: Guliver/Thinkstock9
Trovanje (Foto: Guliver/Thinkstock9

Nakon što je otkriveno da ima ljubavnika, Sanja N. iz Srbije mislila je da su priču o aferi proširili njezini kolege. Stoga ih je odlučila otrovati. Osumnjičena je na deset godina zatvora zbog teškog ubojstva u pokušaju.


Kada se za njezinu aferu saznalo, Sanja je umislila da su priču širili njezini kolege. Tada je odlučila da im se osveti i plan je detaljno isplanirala. ''U petak 23. ožujka, posljednjeg dana rada pred odmor, na posao je donijela kavu i, prema svojoj zamisli, u ponedjeljak, kada ona ne bude u Poljoprivredno-savjetodavnoj službi, kolege i direktor, njih 15 ukupno, na kolegiju su trebali ispiti taj topli napitak.

Vezani članci Aleksandar Vučić United Grupa: "Vučić ne govori istinu, ponudili smo 35 milijuna eura za Premier Ligu" Proslava rođendana (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Srbija na nogama nakon najave da će Tesla na hrvatski euro: "To je prisvajanje kulturnog naslijeđa"

Kavu je trebala, kao i obično skuhati kuharica, tako da prema Sanjinu planu, ona ne bi imala dodirnih točaka s trovanjem kolega'', priča izvor ''Blica'' upoznat sa slučajem koji je zaprepastio cijelo Smederevo u Srbiji.

Međutim, plan joj se izjalovio kada su kod jednog kolege došla dvojica zemljoradnika iz Lugavčine da bi provjerili svoju zemlju. Sanjin kolega im je skuhao kavu i obojici je pozlilo. Jedan se onesvijestio, dok se drugi preznojavao, pa je Sanjin kolega pozvao hitnu pomoć.

Kada su mu otrovani ratari rekli da im se pozlilo od kave, Sanjin kolega nije u prvom trenutku povjerovao, pa je ispio gutljaj kave i pao. Sva trojica prevezena su na hitnu, gdje je utvrđeno da su otrovani i ukazana im je pomoć.

Sanja N. osumnjičena je za teško ubojstvo u pokušaju i prijeti joj deset godina zatvora.

Prema saznanjima ''Blica'', osumnjičena Sanja u kavu koju je namijenila kolegama stavila je otrov metomil za uništavanje štetočina. Ovaj otrov, inače, ne koriste u Poljoprivredno-savjetodavnoj stručnoj službi u Kolarima, ali se može nabaviti u poljoprivrednim apotekama. Jedan gram ovog otrova može usmrtiti čovjeka.