Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovarao s vladom afričke države

"Ivica Dačić širi lažne vijesti": Kosovski šef diplomacije zanijekao tvrdnje da je Liberija povukla priznanje neovisnosti

Behgjet Pacolli, kosovski ministar vanjskih poslova (Foto: AFP)
Behgjet Pacolli, kosovski ministar vanjskih poslova (Foto: AFP) Foto: Afp
Kosovski ministar vanjskih poslova Behgjet Pacolli zanijekao je u srijedu navečer tvrdnje službenog Beograda da je Liberija povukla priznanje neovisnosti Kosova i optužio srbijanske medije da "šire lažne vijesti".

Pacolli je na svom Twitteru, nakon priopćenja srbijanskog šefa diplomacije Ivice Dačića da Liberija povlači priznanje kosovske neovisnosti, ocijenio da su to "lažne vijesti".

Pročitajte i ovo Xhelal Svecla Sudionici su identificirani Kosovski ministar unutarnjih poslova priziva podnošenje tužbe protiv napadača u Banjskoj: "Ta skupina bavila se kriminalnom djelatnošću i ranije" Poruke, cvijeće i svijeće ispred škole za ljude ubijene u beogradskoj školi Očajno razdoblje za susjede Dvije tragedije urezale su se u tkivo moralno posrnule Srbije, a pamti se i diplomatski rolerkoster s Hrvatskom

"Upravo sam razgovarao s vladom Liberije i potvrdili su mi da Liberija nije povukla priznanje Kosova. Vijesti i nota koju šire srpski mediji su lažne i dio pokušaja ministra vanjskih poslova Ivice Dačića da širi lažne vijesti", napisao je Pacolii.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene