Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kopru zaplijenjeno 70 kilograma kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 70 kilograma kokaina otkriveno je u ponedjeljak u koparskoj luci, objavila je u petak slovenska policija koja je u vezi s tim slučajem uhitila tri osobe.

Droga je došla brodom koji je u Sloveniju doplovio iz Kolumbije preko Kingstona (Jamajka) i Haife (Izrael), skrivena u dvama kontejnerima s ljepilom za sanitarnu keramiku koju je trebao preuzeti domaći poduzetnik, objavila je slovenska policija.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi" Policija je zaplijenila kokain, marihuanu i digitalnu vagu Slijedi mu prijava Policija mu po nalogu suda upala u stan, dobrovoljno im predao kokain i marihuanu

Lučki su carinici odlučili provjeriti sadržaj 50 vrećica iz pošiljke koje su im se učinile sumnjive zbog dopunske ambalaže i različite težine od ostalih. Forenzičkim ispitivanjima utvrdilo se da je u njima bila mješavina smjese za fugiranje pločica i kokaina iz koje se moglo dobiti 72 kilograma bijelog praška.

'Roba' je bila namijenjena 53-godišnjem Slovencu s područja Murske Sobote, a uhićena su još dva slovenska državljanina, za nekim osobama još se traga, među kojima su i strani državljani.

Direktor kriminalističke policije Aleksander Jevšek izjavio je da je u zadnje vrijeme primijećeno da se krijumčari kokaina iz južnoameričkih država, umjesto da drogu šalju prema nizozemskim lukama, odlučuju za novu rutu te se droga šalje preko sjevernojadranskih luka, a onda se prebacuje na sjever i zapad Europe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene