Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Viralni hit

VIDEO Zanemarila upozorenje pa nastradala dok je pozirala za fotku: Konj kraljeve garde ju počupao za kosu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Konj K+kraljeve garde ozbiljno je shvatio svoj zadatak - zaštititi Buckinghamsku palaču. Turistkinju koja je prišla preblizu počupao je za kosu.

Videosnimka koja je postala viralni hit prikazuje trenutak u kojemu je konj Kraljeve garde počupao ženu za kosu dok je pozirala fotografu tijekom Parade konjičke garde.

Na konju je u vrijeme incidenta bio vojnik, a sve se dogodilo nedaleko natpisa s upozorenjem: "Čuvajte se! Konji se mogu ritati ili gristi".

Video prikazuje konja dok zamahuje glavom prema ženi koji mu je leđima okrenuta. Konj je grize za njezin rep, a ona se uspije izmaknuti i pobjeći.

Pročitajte i ovo Neraskidiva veza Osijeka i britanske krune - 1 Pripreme za krunidbu Britanska kruna zasjat će u slavonskom gradu: "Šukundjed kralja Charlesa III. rođen je upravo ovdje"

Sličan se incident dogodio na istom mjestu, Daily Mail piše da bi se moglo raditi o istom konju.

Drugu turistkinju koja je prišla preblizu, konj je ugrizao za rame. I ona je htjela fotografiju, no završila je s ugrizom.

Pročitajte i ovo Dan Commonwealtha KRALJEVSKA OBITELJ NA PROSLAVI Kralj Charles prvi je put kao poglavar sudjelovao na Danu Commonwealtha

Obje žene su nakon napada konja bile vidno šokirane onime što je konj napravio, no vojnik koji sjedi na njemu se nije niti pomaknuo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene