Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak nepažnje

Kirurg i sestra zapalili trudnicu pri porođaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trudnicu iz Izraela, koja je već praktički rađala i čekala na carski rez, kirurg i sestra slučajno su zapalili.

Izraelsko ministarstvo zdravstva istragom je utvrdilo kako su za nesreću krivi kirurg i medicinska sestra, piše list Haaertz. Prije same operacije carskog reza, nesretnu su ženu dezinficirali alkoholom, no kirurg je to ponovno zatražio kad se našla i u operacijskoj sali.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski 95 milijardi dolara pomoći Zelenski zahvalio Amerikancima na velikom paketu pomoći, Rusi im poručili: "To će uništiti Ukrajinu" Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

>> Trudnica preživjela 24 uboda nožem i ranjavanje iz vatrenog oružja

Kirurg je nakon toga upotrijebio dijatermičku iglu, koja radi na struju i njome krenuo napraviti rez na ženi. Igla je proizvela iskru i žena je istog trenutka planula zbog količine alkohola po njezinom tijelu. Bolničko osoblje uspjelo je obuzdati plamen na ženi, koja je na kraju priče rodila zdravog sina.

Ipak, zbog nepažnje kirurga i medicinske sestre, zaradila je teške opekline, zbog kojih je morala ići i na plastičnu operaciju te presađivanje kože na bokovima i bedrima. Klinika u kojoj se nesreća dogodila priopćila je kako je ženi ponudila optimalno liječenje sve dok se ne oporavi. Istraga je trajala dvije godine, a slučaj se dogodio 2008. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene