Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRVI PUT ŽENA

Biden izabrao kandidatkinju za potpredsjednicu SAD-a: U utrku ulazi kalifornijska senatorica, Afroamerikanka Kamala Harris

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ususret predsjedničkim izborima u SAD-u, Joe Biden, kandidat demokrata, u utorak je objavio ime kandidatkinje za potpredsjednicu - bit će to kalifornijska senatorica Kamala Harris.

Demokratski predsjednički kandidat Joe Biden predstavio je danas kandidatkinju za potpredsjednicu - prvi će se put u utrci za to mjesto naći Afroamerikanka, kalifornijska senatorica Kamala Harris, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Joe Biden Razgovor s Netanyahuom Oštar Bidenov zaokret: O ovome će ovisiti američka politika prema Gazi Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

"Velika mi je čast objaviti da sam odabrao Kamalu Harris", tvitao je Biden. Harris je nazvao "neustrašivim borcem za male ljude". 

Biden i Harris službeno će prihvatiti nominaciju stranke na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji, zakazanoj za 17. do 20. kolovoza, koja će se provoditi putem videokonferencije s različitih lokacija, zbog koronavirusa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene