Joe Biden i Kamala Harris
Joe Biden i Kamala Harris Foto: Afp

Ususret predsjedničkim izborima u SAD-u, Joe Biden, kandidat demokrata, u utorak je objavio ime kandidatkinje za potpredsjednicu - bit će to kalifornijska senatorica Kamala Harris.


Demokratski predsjednički kandidat Joe Biden predstavio je danas kandidatkinju za potpredsjednicu - prvi će se put u utrci za to mjesto naći Afroamerikanka, kalifornijska senatorica Kamala Harris, javlja CNN.

Vezani članci Otac Juliana Assangea ispred plakata u Londonu Odluka o izručenju Assangea SAD-u nakon predsjedničkih izbora: Prijeti mu 175 godina zatvora Joe Biden i Donald Trump Američki predsjednički izbori bit će neizvjesniji nego što se čini? Objavljeno veliko istraživanje, rezultati bi mnoge mogli iznenaditi

"Velika mi je čast objaviti da sam odabrao Kamalu Harris", tvitao je Biden. Harris je nazvao "neustrašivim borcem za male ljude". 

Biden i Harris službeno će prihvatiti nominaciju stranke na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji, zakazanoj za 17. do 20. kolovoza, koja će se provoditi putem videokonferencije s različitih lokacija, zbog koronavirusa.