Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predao rezoluciju

Janukovič priprema izglasavanje nepovjerenja Timošenko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tabor ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča predao je u parlamentu rezoluciju o izglasavanju nepovjerenja premijerki Juliji Timošenko, predsjedničkoj kandidatkinji.

Rezolucija o nepovjerenju vladi Julije Timošenko je zaprimljena, navodi službena internet stranica parlamenta. Odluka o stavljanju na dnevni red te rezolucije mogla bi biti donešena u ponedjeljak, rekao je Oleksandar Efremenov iz Stranke regija Viktora Janukoviča, prenosi agencija Interfax.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Slika nije dostupna EU traži njezino oslobađanje Sporazum EU-a i Ukrajine propao zbog slučaja Timošenko

>> Ukrajina: Suspendirani rezultati predsjedničkih izbora

Za rušenje vlade Timošenko bit će potrebno minimalno 226 od ukupno 450 zastupnika u parlamentu. Za to Janukovič morati pridobiti zastupnike narančastog tabora pokreta dosadašnjeg predsjednika Viktora Juščenka ili bloka Julije Timošenko. Janukovič je već nekoliko puta tražio da Timošenko podnese ostavku, ali ona odbija priznati poraz na predsjedničkim izborima čije rezultate osporava na sudu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene