Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok Trumpa nema...

Ivanka Trump napravila pomutnju u Hamburgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivanka Trump, kćer američkog predsjednika, izazvala je pravu pomutnju tijekom Summita G20 u Hamburgu kada je na jednom panelu sjela na mjesto rezervirano za njezinog oca za liderskom stolom.

Drugog dana Summita G20 u Hamburgu Ivanka Trump priredila je malo (neugodno) iznenađenje organizatorima. Naime, dok njezinog oca nije bilo u dvorani jer je otišao na bliateralni sastanak, Ivanka ga je odlučila zamijeniti, vjerojatno u dogovoru s Trumpom, na panelu Afrika, migracije i zdravlje.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Tako je Ivanka sjedila za stolom koji je predviđen za čelnike zemalja G20, a ona se našla između britanske premijerke Therese May i kineskog predsjednika Xi Jinpinga. Neki politički komentatori ocijenili su ovakav potez nevjerojatnim i naprosto nedopustivim, a neki se čude jer je Ivanka prije nekoliko tjedana izjavila da se želi držati što dalje od politike. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene