Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Građani rekli što misle o cjelokupnoj situaciji koja je nastala nakon izbora.


Gost Dnevnika Drago Prgomet, nakon izbacivanja iz MOST-a, govorit će o svojim budućim planovima, a donosimo i istraživanje u sklopu kojeg su se ispitivala mišljenja građana o tome tko bi trebao biti premijer, očekivanja javnosti kome bi se MOST Nezavisnih listi mogao prikloniti, što bi MOST Nezavisnih listi trebao učiniti te što građani očekuju da bi se moglo dogoditi.

Petrov: Prgomet neće za sobom povući druge članove, MOST se neće osipati

Vezani članci Na FPZG-u predstavljeni rezultati istraživanja o političkoj pismenosti učenika završnih razreda srednjih škola VIDEO Za trećinu mladih homoseksualci su bolesni, gotovo polovica smatra da je u redu koristiti ZDS Mislav Bago Novi Crobarometar: Topi se podrška radu predsjednika Zorana Milanovića, više nema većinu u potpori. SDP-u ugrožen monopol na ljevici

Istraživanje je za Novu TV provela agencija Ipsos u razdoblju od 10.11.-11.11. , metodom telefonske ankete, a obuhvatilo je 600 punoljetnih ispitanika.

Rezultate istraživanja kojim se mjerilo javno mnijenje, objavit ćemo u sklopu večerašnjeg Dnevnika, a analizu rezultata donosi Mislav Bago.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook