Potraga za Splićaninom još uvijek traje, a sve informacije se provjeravaju što je detaljnije moguće. Pretražuju se Sava i Dunav, koristi se sva oprema koja je na raspolaganju. Otkriveno je kako je Matej proveo dan nakon dolaska u Beograd.

Galerija Matej Periš nestao je u Beogradu Matej Periš, srpska policija Pogled na Beton Halu i klub Gotik u kojem je zadnji put viđen Matej Periš - 4 +9 Pogled na Beton Halu i klub Gotik u kojem je zadnji put viđen Matej Periš - 3

Prijatelji i Matej Periš stigli su u iznajmljeni beogradski stan 30. prosinca oko 18 sati. Podsjetimo, nestao je u noći s 30. na 31. prosinca i otad mu se gubi svaki trag.

Vezani članci Potraga za Matejem Perišem Hrvatska policija danas ponovo stiže u Srbiju zbog nestalog Mateja: "Nemam još dogovoren sastanak s njima" Nastavak potrage za Matejem Perišem Dopisivali su se do kobne večeri: Matej Periš je na putu za Beograd upoznao djevojku?

"Mladići su došli u stan u 17.50 sati i nestali Matej je bio taj koji je bio vrlo raspoložen i pričljiv. Rezervacija je glasila na njega, pa je on uzeo ključeve od stana i daljinski od garaže. Došao je sa još tri prijatelja, a tri njihova prijatelja bila su smještena negdje u blizini", ispričao je za Blic najmodavac.

Svi su bili vrlo ljubazni i veseli.

"Pričao je o Splitu i kako vozi brodiće s turistima u razgledanje grada. Veoma prijatni i veseli momci. U međuvremenu tražili su peglu kako bi ispeglali košulje, spemali su se za grad. Negdje oko 22, 22:30 napuštaju stan i odlaze u grad. Sutradan od njih čujem priču da im je prijatelj nestao i da se nadaju da je s nekom djevojkom

Bili su veoma utučeni od kada se Mateju izgubio svaki trag. Nakon prijave nestanka oni su već oko 22 sata uoči dočeka Nove godine došli u stan, vidno potreseni i s njima su došla i ta tri prijatelja. Rekli su da su prošli poligrafsko testiranje i dva puta su dolazili inspektori kako bi razgovarali s njima", objasnio je.

Detaljnije informacije o potrazi možete uživo pratiti OVDJE.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju