Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trojica u bijegu

Zločin koji je šokirao svijet: Uhićen i drugi silovatelj mlade novinarke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slučaju grupnog silovanja fotoreporterke u Mumbaiju uhićen je još jedan osumnjičenik. Priznao je krivnju pred sucem.

Uhićen je i drugi osumnjičenik za grupno silovanje indijske novinarke. Policijski dužnosnici Mumbaija kazali su kako je osumnjičenik pred suce priznao kazneno djelo. 'Istraga ide u dobrom smjeru i vjerujemo kako ćemo uskoro imati imena i ostalih počinitelja', rekao je policijski nadzornik Satypal Singh.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Za preostala tri počinitelja u tijeku je velika potjera, a žrtva se i dalje nalazi u bolnici u stabilnom stanju, piše Reuters.

>> Grupno silovanje indijske novinarke šokiralo svijet

Grupno silovanje mlade novinarke izazvalo je bijes kod indijske, ali i svjetske javnosti što je rezultiralo masovnim prosvjedima putem kojih se traži promjena zakona vezanih uz silovanje i sankcioniranje takvih zločina.

Ove se godine već nekoliko puta zahuktala javna rasprava o sigurnosti žena u Indiji, posebno nakon silovanja 23-godišnje studentice u autobusu u New Delhiju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene