Hrvatski kapetan Vladimir Šeparović i njegova posada spasili dječaka
Hrvatski kapetan Vladimir Šeparović i njegova posada spasili dječaka Foto: Pomorska škola Zadar

Hrvatski kapetan Vladimir Šeparović i njegova posada spasili su dječaka koji je dva dana plutao u moru u blizini grada Kelibia u Tunisu.


Pomorska škola Zadar pohvalila se uspjehom svojeg bivšeg učenika, kapetana Vladimira Šeparovića, koji je zajedno sa svojom posadom spasio dječaka koji je u moru blizu grada Kelibia u Tunisu plutao dva dana.

Za dječakom je pokrenuta opsežna potraga, a nakon što je izvučen iz mora odmah je nazvao mamu i rekao joj da je živ.

Videozid o mjerama štednje plina - 1 Kako europske zemlje provode štednju plina? Cilj je trošiti 15 posto manje, no dosad je prosječna potrošnja smanjena tek za oko pet posto

Mile Mardešić, zapovjednik DVD-a Komiža Zapovjednik komiškog DVD-a o gašenju vatre na pučinskim otocima: "Gasi se morem ili iz gustirne. Ili tučeš granom..."

Šeparović je na svojem Facebook profilu napisao da je ponosan na svoje kolege te da su mnogi brodovi prošli pokraj dječaka i nisu mu pomogli, a Pomorska je škola napisala da je ponosna na njega.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju