Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠVERC NA GRANICI

BiH policija uhitila krijumčara iz Hrvatske: Specijalna oprema otkrila je neobičan teret u kamionu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Iz Granične policije BiH priopćeno je kako je na prijelazu Šamac uhićen hrvatski državljanin koji je u kamionu pokušao prokrijumčariti 30 migranata.

Pedeset dvogodišnji državljanin Hrvatske uhićen je u ponedjeljak na graničnom prijelazu Šamac, nakon što je bosanskohercegovačka policija u njegovu kamionu otkrila 30 migranata, turskih državljana.

Pripćeno je kako su migranti otkriveni uz pomoć specijalne opreme u tovarnom prostoru kamiona hrvatske registracije, u kojem se prevozio drvni asortiman iz BiH u Njemačku.

Sumnjiče ga za pokušak nezakonitog prebacivanja ilegalnih migranata preko granice, za što je namjeravao pribaviti imovinsku korist, navodi Srpskainfo.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pobjegao s mjesta događaja Filmski scenarij: Osumnjičen za krijumčarenje migranata pokušao pregaziti policajce, zaradio kaznenu prijavu

Pročitajte i ovo Policija i migranti u BiH, ilustracija POLICIJSKA AKCIJA U BiH uhićeni krijumčari migranata, među njima i policajac: Htjeli su ih nezakonito prevesti u Hrvatsku

Kamion je privremeno oduzet, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene