Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Hrvati lažirali Tošinu pogibiju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makedonski list Večer tvrdi kako nema govora o tome da je Toše Proeski poginuo kada se VW Touareg, u kojem su bili pjevač, Georgij Georgijevski i menadžerica Ljiljana Petrović, zaletio u kamion na autocesti Zagreb-Lipovac.

List opovrgava hrvatski izvještaj, prema kojem je vozilo u kojem se nalazio nesretni pjevač, najprije zabilo u branik kamiona, a potom se podvuklo pod kamion.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sestre Marina i Marija Gobović Srpske blizanke pjesmom za Proeskog munjevito osvojile publiku Slika nije dostupna Objavljen i album 'S ljubavlju od Tošeta' Povodom 30. rođendana održan koncert Toši u čast

Prema njihovom tumačenju forografije pokazuju da nije terenac udario u kamion, već obrnuto - kamion u terenac.

>> Video: Snimke Nove TV s mjesta Tošine pogibije demantiraju 'Večer' 

>> Toše je bio žrtva pohlepne menadžerice 

List to argumentira navodima prema kojima na stražnjem dijelu kamiona te sa strane pod koju je podletio Touareg, nema nikakvih oštećenja.   

List se stoga pita zašto je tako olako za nesreću osumnjičen makedonski vozač te se navodi da se radi o očitom 'montiranju procesa', odnosno lažiranju zaključaka. 

Večer iznosi i neslužbene ocjene prema kojima je moguće da se stražnji dio kamiona zanio i 'pomeo' terenac u kojem se nazio nesretni Proeski.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene