Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hillary Clinton priznala da nije bila pod vatrom u Tuzli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka senatorica Hillary Clinton u utorak je rekla kako je pogriješila kad je tvrdila da se kao prva dama prije 12 godina našla pod neprijateljskom vatrom nakon slijetanja u BiH.

U nekoliko nedavnih interviewa, newyorška senatorica opisala je opasni prizor u kojem se s kćeri Chelseaom morala sklanjati od metaka čim je sa suprugom Billom 1996. stigla u posjet Tuzli. 

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača

>> Hillary Clinton na udare kritike zbog dramatiziranja posjeta u BiH 1996.

No, video snimke tog dana pokazuju mirni prijam u kojem je Clinton na pisti pozdravila mala djevojčica.


"No, pogriješila sam. Događa se. To pokazuje da sam samo čovjek, što je nekima otkriće", rekla je Clinton novinarima u Pennsylvaniji.

Pomoćnici senatorice Clinton pokušali su u ponedjeljak ograničiti štetu nastalu od njezina bosanskog gafa govoreći kako se senatorica krivo izrazila. No ona se sama u utorak morala pozabaviti tim pitanjem nakon što je opetovano emtirianje video snimaka iz 1996. o tome događaju navelo njezine kritičare da je ismijavaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene