Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srećom, unatoč tome što je helikopter potpuno uništen, svi su se putnici izvukli živi i zdravi.


Brojni turisti koji su u srijedu uživali u odmorištu Treasure Island na Fidžiju svjedočili su stravičnome prizoru, padu helikoptera u kojemu se nalazilo sedmero ljudi, među njima i dvije djevojčice (6 i 9 godina).

Vezani članci UH-1 helikopter (Foto: AFP) Vojni helikopter srušio se u stambenom dijelu Istanbula: Najmanje su četiri osobe poginule, jedna je osoba teško ozlijeđena Pilot i njegov suputnik su tek lakše ozlijeđeni (FOTO: Wasatch County Search and Rescue) A sada nešto potpuno drugačije: Los oborio helikopter!

Helikopter je pri slijetanju poput igračkice odbacio vjetar, a scenu je mobitelom zabilježila Kineskinja Yang Yang, koja je stajala udaljena svega nekoliko metara.

Pucnjava u trgovačkom centru u SAD-u

Srećom, unatoč tome što je helikopter potpuno uništen, šestero turista i pilot nisu stradali, a odlično su prošli i svi ostali koji su se nalazili u blizini.

Među njima je bio i Australac Bob Carroll, koji je na Facebook postavio fotografije letjelice koja je završila samo par centimetara od bazena i koji je u trenutku nesreće objedovao svega pedeset metara dalje. 

Close call with chopper crash at Fiji’s Treasure Island Resort - so grateful to survive from the near miss!

Posted by Yang Yang on Wednesday, December 23, 2015
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook