Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grad želi postati destinacija za obiteljske odmore, no turisti za izmjene zakona ne mare pa su na gradskim ulicama i dalje prisutni šokantni prizori.


Španjolski grad Magaluf poznat je po divljem ponašanju turista. Iako to silno želi, lošeg imidža grad će se teško riješiti.

Vezani članci Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera Slika nije dostupna Britanci nastavljaju šokirati: Zaprepastili turiste u ljetovalištu

Unatoč određenim izmjenama zakona i dalje se divlja na ulicama ljetovališta na Mallorci. A nova pravila uključuju zabranu konzumiranja alkohola na ulici između 22 i 8 sati. Također, gole osobe na ulici, makar bile samo bez gornje dijela, ili one koje pljuju i uriniraju na javnom mjestu riskiraju novčane kazne pa čak i zatvor.

Mjerama se grad nastoji pretvoriti u detinaciju za obiteljski odmor zbog čega deseci dodatnih policajaca patroliraju ulicama u nastojanju da ih očiste od raskalašenih posjetitelja.

No, unatoč silnom trudu divlje scene i dalje su prisutne na ulicama, a i nakon uvođenja novih mjera zabilježeni su prizori na temelju kojih je jasno da se nije puno toga promijenilo.

Britanci nastavljaju šokirati: Zaprepastili turiste u ljetovalištu

Novinari Mirrora posjetili su grad nakon uvođenja mjera i na ulicama fotografirali, među ostalim, jedva odjevenu djevojku koja se srušila na ulici te dva muškarca bez majice koja su je pokušavala podići. Posjetiteljica iz Škoteske, Hannah MacDonald novinarima je rekla da za kazne ne mari i da će se ponašati kako je planirala. I nije jedina s takvim stavom.

'Gdje mogu pročitati nove zakone jer želim znati koliko ću ih prekršiti', napisao je jedan korisnik Twittera.

Vlasnika bara, 56-godišnji Juan Pedro Leon boji se da bi mjere mogle označiti kraj turističke industrije. Ne vidi zašto se ljudima ne bi dopustilo da piju na ulici ako koriste plastične čaše. Vjeruje da bi i do 1000 ljudi moglo ostati bez posla.

Šokantne scene na ulicama

U skandalima pogođen grad godišnje pristigne milijun turista. Prošle godine najviše se pisalo i pričalo o djevojci koja je u klubu u zamjenu za besplatno piće oralno zadovoljila više od 20 muškarca.

VIDEO Turisti u šoku: Djevojka se u klubu seksala s 20 muškaraca za jedno piće!

Nekoliko tjedana kasnije javnost je šokirala snimka para koji se usred dana seksao među parkiranim automobilima,

Tada je postalo očito da gradske vlasti trebaju nešto poduzeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook