Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavna 'zvijezda' 18-godišnjakinja

Britanci nastavljaju šokirati: Zaprepastili turiste u ljetovalištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanci nastavljaju šokirati svojim ponašanje na Mallorci. Ovaj put su u glavnim ulogama 18-godišnjakinja i 15 muškaraca.

Iz popularnog ljetovališta mladih Britanaca na Mallorci stiže još jedan u nizu eksplicitnih videa. Djevojka koja je, kako se čini,slavila svoj 18. rođendan, skinula se u toples te potom namazala svoje grudi šlagom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Najnormalnija noć u Splitu" VIDEO "Toooooo!" Žena usred splitskog restorana otkrila grudi i izazvala potpuno oduševljenje Učenici zarazili Mallorcu - 3 OGRANIČILI IM KRETANJE Žarište zaraze: Više od tisuću srednjoškolaca završilo u samoizolaciji na Mallorci, na balkonima hotela organizirali prosvjede

Čak 15 muškaraca uključilo se u 'igru' pa dok su je jedni hvatali za grudi, drugi s njih lizali ranije spomenuti šlag, piše UltimaHora.

VIDEO Turisti u šoku: Djevojka se u klubu seksala s 20 muškaraca za jedno piće!

Ovo nikako nije prvi video ovakvog tipa s Mallorce, konkretno iz Magalufa. Najpoznatiji primjer je snimka djevojke koja je usred noćnog kluba oralno zadovoljavala čak 24 muškarca. Prošli mjesec se pak pojavila snimka para koji je za svoj spolni odnos odabrao pločnik između parkiranih automobila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene