Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U japanskom gradu Kasuya beskućnica je čak godinu dana neprimjetno živjela u kući jednog muškraca skrivajući se u ormaru. Da sve nije kako treba, muškarac je posumnjao tek nedavno kada je primjetio da mu iz kuće nestaje hrana.


Policija je 58-godišnju beskućnicu pronašla u četvrtak kako se skriva u gornjem dijelu ormara i uhitili su je jer je bila na tuđem posjedu, rekao je glasnogovornik policije Hiroki Itakura.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Parkirala' na beskućnicu, ispod automobila pogledala tek drugo jutro Slika nije dostupna Bila je beskućnica, uspjela diplomirati na Harvardu, a danas je...

Vlasnik kuće ugradio je sigurnosne kamere koje su odašiljale sliku na njegov mobitel nakon što mu je bilo sumnjivo kamo nestaje hrana iz kuhinje tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

Nakon što je izašao iz kuće, na mobitelu je primjetio da se u kući netko kreće te je nazvao policiju misleći da je netko provalio u njegov dom. No, kada je policija stigla, svi prozori i vrata bili su zatvoreni i zaključani.

‘Pretražili smo kuću, provjerili sva mjesta na kojima se netko mogao sakriti. Kada smo ušli u ormar ona je bila sklupčana na gornjoj polici’, rekao je Itakura.

Žena je rekla policiji da nije imala gdje živjeti i prvo se ušuljala u kuću prije godinu dana kada ju je vlasnik ostavio otključanu.