Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gibson podnio ostavku zbog fotografija s Anne Nicole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bahamski ministar za useljeništvo Shane Gibson podnio je ostavku zbog afere koju su izazvale njegove fotografije s Anne Nicole Smith objavljene u tamošnjim dnevnim novinama 'Bahama Journala'.

Gibson je vijest o svojoj ostavci objavio na nacionalnoj televiziji, a u isto je vrijeme demantirao bilo kakvu vezu, a posebno seksualne prirode, s nekadašnjom Playboyevom zečicom.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

Nakon što je 'Bahama Journal' objavio fotografije Gibson je bio pod velikim pritiskom kojim ga se pozivalo na odlazak s ministarskog mjesta. 

'Ulje na vatru' dolile su i optužbe kako joj je Gibson 'preko veze' sredio dozvolu za boravak na Bahamima. 

'Bezuvjetno tvrdim kako nikada nisam zlouporabio moj položaj ministra, te kako Anne Nicole Smith nisam odobrio ništa za što nije imala pravo prema bahamskim zakonima o useljeništvu' izjavio je Gibson.

Objasnio je kako je Smith bila obiteljska prijateljica, jer je njegova majka povremeno pazila na njezinu petomjesečnu kćerku, Dannielynn Hope Marshall Stern, a tako je, prema novinama koje su objavile ministrovu izjavu bilo i na dan kada je Anne Nicole pronađena mrtva. 

Uzrok smrti jedne od najkontroverznijih javnih osoba današnjice još nije službeno potvrđen, a oko njezina nasljedstva i pokopa već se spore njezin odvjetnik i dečko Howard K. Stern i majka Virgie Arthur. Tako još nije poznato gdje će biti pokopana, u rodnom Texasu, po želji njezine majke ili na Bahamima, pored sina, po želji Howarda K. Sterna.

Uz to Stern je i jedan od trojice muškaraca koji tvrde kako je Malena Dannielynn njegovo dijete. To je samo još jedna od sudskih rasprava koja je započela nakon smrti Anne Nicole, a sve zbog golemog nasljedstva koje bi mogla dobiti njezina kćerka. 

Naime posljednom oporukom koju je potpisala Anna Nicole prije šest godina sav je novac trebao pripasti  njezinu sinu Danielu koji je preminuo prošle godine.

No sada još nije poznato kome će pripasti imovina Playboyeve zečice. Iako je Anna Nicole u oporuci izričito napisala kako nikome ne smije pripasti ni novčić od njezine imevine osim Danielu, sada će smatraju stručnjaci ta oporuka morati biti poništena, a u tom slučaju sva će imovina pripasti malenoj Danielynn. Stoga i ne čudi nagli interes za priznavanje očinstva malene djevojčice. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene